Print

Lisätietoja voi kysyä opintosihteeriltä: nina.ihantoja@wellamo-opisto.fi
tai 0440 187 460

Opetus on ryhmäopetusta 2-3 h /vko kouluajan jälkeen iltapäivällä.

 

 

UUSIEN OPPILAIDEN HAKU LUKUVUODELLE
2019 - 2020 Taide- ja muotoilukoulu TAIKAAN

Alkavien opintojen oppilaspaikkoja ja muissa opetusryhmissä mahdollisesti vapaina olevia oppilaspaikkoja voi tiedustella Taikan toimistosta koko lukuvuoden ajan.
 

 
 

Meillä on alkanut uusi ryhmä, jossa painotus mekaniikassa, rakentelussa ja robotiikassa. Ryhmä on tarkoitettu vuonna 2009-2010 syntyneille. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 16.15 - 17.45. Ilmoittaudu mukaan!


Taide- ja muotoilukoulu TAIKA antaa laajaa taiteen perusopetusta päijäthämäläisille 5 – 20 -vuotiaille lapsille ja nuorille.Oppilaitosta ylläpitää Lahden kaupunki. Taika on osa Wellamo-opistoa.

Opettajina TAIKAssa toimivat erilaisten visuaalisten- ja muotoilun alojen ammattilaiset. Taide- ja muotoilukoulu TAIKAssa opiskelee noin 280 oppilasta. Opetusta annetaan kerran viikossa
2–3 tuntia. TAIKAn lukuvuosi noudattaa pääsääntöisesti peruskoulun lukuvuoden toteutumista. 

Toiminta-ajatus
Taide- ja muotoilukoulu TAIKA on tarkoitettu visuaalisesta
ilmaisusta ja käsityöllisestä muotoilusta kiinnostuneille lapsille ja
nuorille. Opetuksen tavoitteena on tutustuttaa oppilaat visuaalisten ja muotoilun alojen käsitteistöihin, tekniikoihin ja materiaaleihin sekä antaa heille mahdollisuus tietojensa ja taitojensa harjaannuttamiseen. Opetuksen lähtökohtana on oppilaan oma kokemuksellisuus ja ilmaisu, jota opetuksen sisällöt ja tavoitteet tukevat. Opetuskieli Taikassa on suomi.

Oppilaspaikkoja koskevat tiedustelut

TAIKAn toimisto
p. 0440 187 460
nina.ihantoja@wellamo-opisto.fi

suunnittelijaopettaja
Eeva Kirilin-Helenius
p. 044 716 1332
eeva.kirilin-helenius@wellamo-opisto.fi