Uutiskirje 7/2017

 

Minun Suomeni - Tehdään yhdessä 5. - 31.5.2017
-kevätnäyttely Taarastissa

Kohta on tämäkin kevät ohitse, mutta sitä ennen on vielä Wellamo-opiston kevätnäyttely Taidekeskus Taarastissa Nastolassa. Näyttely aukeaa 5.5. ja sulkeutuu 31.5. Aukioloajat löytyvät nettisivuilta ja facebookin tapahtumasivuilta (Wellamo-opiston kevätnäyttely). Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Teemme ensimmäistä kertaa yhteistyötä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa, tarjoten neljälle matkailualan opiskelijalle työssäoppimispaikan.Opiskelijat tuottavat näyttelyyn opastuksia, retkipäiviä ja muuta ohjelmaa mausteeksi perinteiseen näyttelyyn.
Erityisesti he toivottavat tervetulleiksi tutustumaan näyttelyyn su 7.5. ja 28.5.


Tutustu myös Suomi100 nettinäyttelyyn, jossa on jo lähes 200 työtä ihailtavina.

Wellamo-opiston kevät on täynnä tapahtumia! Aikuisten taiteen perusopetuksen loppuproduktiona nähdään ja kuullaan suuri näyttämöllinen musikaalikonsertti "Elämän tie". Esitys on 19.5. klo 19 Vaahterasalissa. Liput 10 € (ovelta).

Tervetuloa mukaan!

 

Taitaja-merkkejä opiskelijoille ensimmäisenä Suomessa


Wellamo-opisto myönsi seitsemälle hakijalle Taitaja-merkit tunnustukseksi taitavasta ja tavoitteellisesta harrastamisesta. Taitaja-merkkejä myönnettiin seuraavasti: kolmelle Puutyön Taitajalle, kahdelle Laulun Taitajalle, yhdelle Keramiikan Taitajalle ja yhdelle Tilkkutyön Taitajalle. Merkkien saajat ovat opiskelleet opistoalueen eri kuntien kursseilla useiden vuosien ajan. He osoittivat osaamisensa ja taitavan sekä tavoitteellisen harrastuneisuutensa hakemuksessaan, haun kriteerien mukaan, monipuolisilla tuotteilla, teoksilla ja ohjelmistolla.

Wellamo-opisto on ensimmäinen kansalaisopisto Suomessa, joka myöntää merkkejä. Taitaja-merkki on tehty Open Badge –osaamismerkkijärjestelmään, joka on käytössä useissa eri oppilaitoksissa Suomessa.

Seuraava Taitaja-merkin hakuaika on syyskaudella 2017.

Lisätietoa Wellamo-opiston Taitaja-merkeistä

Lisätietoja Open Badge -osaamismerkeistä

 
         
 

Tervetuloa Aamulan kesäkauden 2017 avajaisiin la 27.5. klo 14.

Kesäkuun ajan yksi tutustumiskäynti ilmaiseksi!


Kevättalkoot la 20.5. klo 9.00

Aamula
Aamula facebookissa


Kuva: Päivi Leinonen

   
         
         
 

Kuva: Päivi Leinonen

Wellamo-opisto | Kirkkokatu 16, 15140 Lahti | (03) 814 4755 | toimisto(at)wellamo-opisto.fi