Hyppää sisältöön

Olemme mukana Orimattilan ITE-valotaidefestareilla

Orimattilan ITE-valotaidefestari on osa LAHTI – EUROOPAN YMPÄRISTÖPÄÄKAUPUNKI 2021 -tapahtumia.

ITE-valotaidefestari on nimensä mukaisesti ihan itse tehty. Siksi Orimattilan ITE-valotaidefestari 4.–7.11.2021 tarvitsee orimattilalaisten itse tekemiä valotöitä.

Orimattilan kirjasto-, kulttuuri- ja museopalvelut järjestävät kuutena lauantaina ilmaisia työpajoja kaikenikäisille orimattilalaisille ja naapurikuntalaisetkin ovat tervetulleita. Aiempaa kokemusta lyhtyjen, valomaalausten, valomobilien ja historiallisten selfieiden teosta ei tarvita. Kaikkien pajojen valotyöt ovat esillä eri puolilla Orimattilan keskustaa ITE-valotaidefestarin aikana.

Kaikki pajat sopivat kaikenikäisille, mutta alle 12-vuotiaiden toivotaan osallistuvan pajaan täysi-ikäisen kanssa.

Wellamo-opisto järjestää su 7.11. 2021 klo 17.15–20.30 Maagisia kuvia –valomaalaustyöpajan [091103408] Wellamo-opiston järjestämä Orimattilan ITE-valotaidefestivaaliin liittyvä maksuton valotaidetyöpaja, jossa maalataan pimeässä tilassa oman idean mukaan kuvioita liikkeellä ja valolla. Paja sopii kaikenikäisille, mutta alle 12-vuotiaat osallistuvat täysi-ikäisen kanssa. Työpajassa otetut kuvat voit nähdä Wellamo-opiston sosiaalisessa mediassa, jossa ne julkaistaan ilman henkilötietoja.

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa tapahtumasta