Hyppää sisältöön

Kevään keskeytyneen opetuksen korvaaminen

Kevään keskeytyneen opetuksen korvaaminen

Uutiskirje 23 / lukuvuosi 2019 – 2020

Koronapandemian johdosta tehdyistä toiminnan rajoituksista ollaan vähitellen luopumassa Suomessakin ja aikataulut sekä muut rajoitukset selviävät kevään kuluessa. Wellamo-opistolla kevätlukukausi jatkuu kuitenkin aktiivisesti etäopetuksen ja uusien toukokuun verkkokurssien voimin kesän alkuun saakka. Sen rinnalla suunnittelemme opiston lukuvuoden 2020-2021 opetusohjelmaa positiivisella mielellä, uusin ideoin ja tulevaisuuteen suuntautuen.

Wellamo-opiston johtokunta on päättänyt pidentää opiston syyskautta yhdellä viikolla. Sen lisäksi olemme suunnitelleet syyskauden kurssitarjottimelle myös paljon maksuttomia, kaikille avoimia EXTRA-kursseja, joille ilmoittautumalla saa mukavasti korvauksia keskeytyneestä opetuksesta. Lisäksi tarjolla on vain tietyille kevään kurssien opiskelijoille kohdennettuja kursseja, joilla voi esim. viimeistellä työnsä.

Voit jo nyt ilmoittautua mukaan vielä keväällä alkaville maksuttomille EXTRA-kursseille. Tarjolla mm. äänenhuoltoa, matkailuenglantia, tietoaineistoja taulukoissa sekä lukuisia liikunnan kursseja mm. joogaa, pilatesta, kahvakuulaa, tanssia…