Hyppää sisältöön
Tanssi ryhmä

Liikunta, tanssi ja terveys

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille. Kurssitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja kehon ja mielen hyvinvointiin, kunnon ja voiman kohottamiseen tai erilaisten tanssiaskeleiden harjoitteluun. Liikunta-aineiden opetus jakautuu seuraavasti: kuntoliikunta, tanssi ja tanssillinen liikunta sekä keho, terveys ja muu opetus. 

Ohjattu liikunta antaa virikkeitä ja vastapainoa kiireiselle arkielämälle. Useimmat ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille. Tasoluokkien avulla löydät sinulle sopivimman kurssin. Tasoluokka kertoo kuinka fyysisesti kuormittavaa ja taidollisesti haasteita tarjoavaa opetusta ryhmässä on.  

Järjestämme kaikille avoimien liikuntaryhmien lisäksi erityisliikuntaa eri kunnissa. 

Peda.net sivustolta löydät kurssien esittelyvideoita ja kuvauksia.

Liikunnan vastuuopettajilta voit kysyä lisätietoja kursseista.

Korvausviikko

Wellamo-opiston liikunnan korvausviikko pidetään kevätkauden päätteeksi. Korvausviikolla tarjotaan opiston liikuntaryhmiin osallistuneille mahdollisuus osallistua ohjatuille tunnille peruuntuneiden opetustuntien korvaukseksi.

Korvaustunnit ovat maksuttomia, mutta tunneille tulee ilmoittautua. Ohjelmassa on tarjoilla sekä tuttuja että uusia liikuntalajeja.

Seuraa ilmoituksia opiston internetsivuilla ja somessa!