Hyppää sisältöön

Liikunta, tanssi ja terveys

Wellamo-opisto tarjoaa erilaisia liikunnan, tanssin ja kehonhuollon kursseja. Tarjontaa löytyy lapsille ja nuorille, työikäisille sekä senioreille. Ryhmät on jaettu neljään eri tasoon, jotta voit löytää itsellesi sopivan haastavan kurssin.

Kurssit on jaettu neljään eri kategoriaan. Kuntoliikunta otsikon alta löydät mm. erilaisia kuntojumppia, kuntonyrkkeilyä ja barrea. Tanssin ja tanssillisen liikunnan kursseissa on tarjolla esimerkiksi balettia, zumbaa ja uusia tuulahduksia lyhytkurssien muodossa. Kehonhuoltokurssit tarjoavat mahdollisuuden oppia erilaisia kehonhuollon ja hallinnan menetelmiä kuten asahi, pilates ja erilaisia joogatyylejä. Terveys ja hyvinvointi -luokkaan kuuluvat erilaiset luennot sekä hyvinvointia ja elämän hallintaa edistävät kurssit, kuten Ikäkorttelitoiminta ja Elämäni eläkevuodet – valmennus.

Kursseja järjestetään pääasiallisesti kunnan eri tiloissa, kuten kouluilla ja kunnan kuntosaleilla. Tarjonta vaihtelee kunnittain.

Koko kauden kestävät kurssit alkavat syyskuussa ja jatkuvat huhtikuulle asti. Tarjolla on myös erilaisia lyhytkursseja, joiden avulla pääset tutustumaan uusiin lajeihin tai kokeilemaan jo jotain entuudestaan tuttua.

Peda.net sivustolta löydät kurssien esittelyvideoita ja kuvauksia.

Liikunnan vastuuopettajilta voit kysyä lisätietoja kursseista.