Hyppää sisältöön

Taide- ja muotoilukoulu TAIKA

Tule opiskelemaan Taide- ja muotoilukoulu Taikaan! Voit tiedustella vapaita oppilaspaikkoja lukuvuoden aikana toimistosta. Seuraava yleinen oppilashaku avautuu keväällä 2022. Vapautuville paikoille otamme lapsia ja nuoria kaikista ikäryhmistä. Opetus on ryhmäopetusta 2-3 h /vko kouluajan jälkeen iltapäivällä tai illalla.

Taide- ja muotoilukoulu TAIKA

Taide- ja muotoilukoulu Taika antaa laajaa taiteen perusopetusta päijäthämäläisille 5-20 -vuotiaille visuaalisesta ilmaisusta ja käsityöllisestä muotoilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Opettajina Taikassa toimivat visuaalisten- ja muotoilun alojen ammattilaiset. Taikassa opiskelee noin 300 oppilasta. Opetusta annetaan kerran viikossa 2–3 tuntia. Taikan lukuvuosi noudattaa pääsääntöisesti peruskoulun lukuvuoden toteutumista. Opetuspaikkana on Sammonkatu 8 H, 4.kerros.

Opetuksen tavoitteena on tutustuttaa oppilaat visuaalisten ja muotoilun alojen käsitteistöihin, tekniikoihin ja materiaaleihin sekä antaa heille mahdollisuus tietojensa ja taitojensa harjaannuttamiseen. Opetuksen lähtökohtana on oppilaan oma kokemuksellisuus ja ilmaisu, jota opetuksen sisällöt ja tavoitteet tukevat. Opetuskieli Taikassa on suomi.

 

Taide- ja muotoilukoulu TAIKAn etäopetus

Tästä pääset Taikan etäopetus ohjeisiin ja tehtäviin.