Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu Taide- ja muotoilukoulu Taikaan 13.5.2024-11.8.2024

Hanki kiva harrastus ja tule mukaan Taide- ja muotoilukoulu Taikaan!

Taide- ja muotoilukoulu Taika antaa laajaa taiteen perusopetusta päijäthämäläisille 5-20 -vuotiaille visuaalisesta ilmaisusta ja käsityöllisestä muotoilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Opetuksen tavoitteena on tutustuttaa oppilaat visuaalisten ja muotoilun alojen käsitteistöihin, tekniikoihin ja materiaaleihin sekä antaa heille mahdollisuus tietojensa ja taitojensa harjaannuttamiseen.

Opetusta annetaan kerran viikossa 2–3 tuntia ja Taikan lukuvuosi noudattaa pääsääntöisesti peruskoulun lukuvuoden toteutumista.

Taikan opetustilat ovat Lahdessa, Paavolan kampuksella, osoitteessa Terijoenkatu 7 C. Opetuskieli Taikassa on suomi.

Lue lisää Taikasta verkkosivuilta


Näin ilmoittaudut

Ilmoittautuminen tehdään verkossa, suoraan lapsen tai nuoren oman ikätason mukaiseen ryhmään. Tiedon oppilaspaikasta, kokoontumisajasta ja -päivästä, luokasta ja opettajasta, saat heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä voit ilmoittautua varasijalle. Tarjoamme oppilaspaikkaa varasijoilla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli paikkoja ryhmästä vapautuu. Voimme tarjota oppilaspaikkaa myös toisesta ryhmästä.

Ilmoittaudu Taikaan

Lukukausimaksu löytyy kurssin tiedoista ja se laskutetaan kahdessa erässä syys- ja kevätlukukausi erikseen.

Lukukausimaksusta lähetetään maksulinkki toisen kokoontumiskerran jälkeen maksajan sähköpostiin. Syyslukukauden maksulinkki lähetetään syyskuussa ja kevätlukukauden maksulinkki lähetetään tammikuussa. Maksulinkki on voimassa 14 vuorokautta (maksulinkin eräpäivä tarkoittaa maksulinkin viimeistä voimassaolopäivää). Mikäli maksua ei ole maksulinkin voimassaolopäivään mennessä maksettu, lähetämme paperilaskun postitse.

Ilmoittautuneille lähetetään elokuussa aloituskirje. Opetus alkaa viikolla 35.

Luovuutta, iloa ja oppimista! Tervetuloa Taikaan.

Lisätietoja: 0440 187 460