Hyppää sisältöön

Historia, yhteiskunta ja muu koulutus

Wellamo-opiston opetustarjontaan kuuluu pääaineiden lisäksi kursseja sukuhistoriasta, vesiliikenteestä, metsästyksestä, puutarhasuunnittelusta ym.

Tarjoamme maksuttomia luentoja hyvinvoinnista, terveydestä ja muista aiheista yhteistyössä eri yhdistysten kanssa. Ohjelmaan kuuluvat myös Ikääntyvien yliopiston verkkoluennot yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston ja Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa.

Sukuhistoriassa voi aloittaa perusteista ja paikallishistoriasta, tutustua geneettiseen sukututkimukseen sekä digitaalisiin tietolähteisiin ja edetä aina teemaseminaariin saakka. Sukututkimuksesta voi hakea Wellamo-opiston Taitaja-osaamismerkkiä.

Vesiliikenteen koulutuksessa on veneilyyn liittyviä kursseja käytyään mahdollisuus suorittaa Suomen navigaatioliiton tutkinto.  Myös metsästäjäkursseilla on tutkinnon suoritusmahdollisuus.

Aktivoiva toiminta -konseptilla tuotamme toimintaa eri sisällöillä eri kohderyhmille kuten kuntien palvelutalojen kävijöille ja muistisairaille. Eläköitymisen kynnyksellä oleville on tarjolla Elämäni eläkevuodet -valmennuksia eri kunnissa.